Minden amit a kozmetikai termékekről tudnod kell!

Cosmetic Guru

Cosmetic Guru

Arcpakolások házilag :)

2015. április 30. - Cosmetic Guru

Mit szólnátok egy pár igazán egyszerű házilag elkészíthető arcpakoláshoz ? :)

zold_teas_arcmaszk.jpg

A következő pár napban megosztunk Veletek pár könnyen elkészíthető arcpakolást a hosszú hétvégére, hogy teljes legyen a relaxálás :) Mert ugye mindenki kipiheni a hét fáradalmait ? Az nagyon jót tesz a bőrnek ;)

Mielőtt megosztanánk Veletek ezeket a szuper recepteket itt van néhány tipp, hogy mitől lesznek ezek a maszkok még hatásosabbak ;)

A tökéletes hatás két alapszabálya: géz és relaxáció

Ha már elkészítetted a pakolást, és már fel is tetted, akkor érdemes gézzel vagy nagyon vékony anyaggal befedned az arcod - a szem és a száj környékét hagyd szabadon, vágd ki ezek helyét -, ezáltal növekszik a tested saját hőmérséklete, és a bőröd jól felszívja a pakolás hatóanyagait.

A pakolások tökéletes hatásának előfeltétele a teljes ellazulás - próbáld meg leállítani a gondolataidat, ne dolgozz agyban, amíg a hatóidő tart. Ügyelj arra is, hogy a pakolás maximum 20 percig maradjon az arcodon.

A bejegyzés trackback címe:

https://cosmeticguru.blog.hu/api/trackback/id/tr207415658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása