Minden amit a kozmetikai termékekről tudnod kell!

Cosmetic Guru

Cosmetic Guru

Szemhéjpúder a szemszínedhez igazítva!

Emeld ki szemszínedet a hozzá illő árnyalatú szemfestékkel és varázsolj magadnak igéző tekintetet!

2015. április 09. - Cosmetic Guru

Először is le kell szögezzem, hogy létezik két tuti szín, amihez mindenki bátran nyúlhat hajszíntől, szemszíntől, bőrtónustól függetlenül: a lila különböző árnyalatai és a földszínek. Ez egy olyan smink, ami biztosan jól áll majd mindenkinek, bátran lehet vele kísérletezni! Na de pontosítsunk...

Kedves barna szeműek!
Ti vagytok a legszerencsésebbek, hiszen Nektek minden színből lehet csippenteni. A megfelelő színek kiemelik a szemet: aranybarna, kék, zöld, szürke, és burgundi vörös. Jöhetnek a szenvedélyes színek: a padlizsán, a bordó, a bronz, narancs, pink, kheki, bézs és a fekete. Egy kis feketét muszáj mindenbe belecsempészni egy kicsit, ha máshova nem, hát a szempillatőhöz.

Kék szemű Lányok!
Kezdjük az alapokkal: földszínek, fekete, szürke, arany. Ezek a legjobb barátaitok, akikre bizton számíthattok. Izgalmas még a narancs, a korall és a terrakotta hármasa is és bármily meglepő, jöhetnek a kék színek is.
Az alapszabály kék színnél, hogy sötétebb tónusú kéket válassz mint a szemed kékje. Türkiz, azúr, királykék, mind nagyszerűek, főleg egy kis ezüst és fekete társaságában!

Sziasztok zöld szeműek!
A földszínek mellett bátran használhatjátok a sötétebb barnás színeket is, vibráló lesz tőle a tekintetetek. Jó választás még a lila, arany, smaragdzöld, kheki, grafit szürke és persze az elmaradhatatlan fekete.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cosmeticguru.blog.hu/api/trackback/id/tr167356522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vic.Toth 2015.04.28. 17:55:00

Nekem kék szemem van és előszeretettel nyúlok emiatt az aranyhoz és társaihoz, de azt nem is tudtam, hogy kéket is használhatok. Mindenképpen kipróbálom! Köszi a tippet! :)

Bogika1021 2015.05.10. 15:53:04

@Vic.Toth: Nekem is kék a szemem és teljesen váratlanul ért, hogy kékhez kéket, de én is hiszem a cosmeticgurunak. :)
süti beállítások módosítása