Minden amit a kozmetikai termékekről tudnod kell!

Cosmetic Guru

Cosmetic Guru

Zsíros és pattanásos bőrre paradicsomlével

2015. május 02. - Cosmetic Guru

Zsíros bőr esetén friss, átszűrt paradicsomlevet adj a liszthez a víz helyett. A paradicsom egyrészt nagyon finoman hámlaszt, így segít a zsíros réteg kíméletes eltávolításában, másrészt hatóanyagai fokozzák a vérbőséget, ezért rendszeres használatával megelőzheted a ráncképződést és a tág pórusok kialakulását. Vitalizálja és mattosítja a bőrt, miközben a mitesszerekre is csodás gyógyírt nyújt, valamint gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően hosszú távon a heti egyszeri pakolás megakadályozza a pattanások kialakulását.

nok-arcapolas.jpeg

Házi pakolások pattanások és mitesszerek ellen
Mielőtt bármelyik pakolást elkészítenéd, illetve felkennéd az arcodra, a bőrtípusodnak megfelelő arcradírral dörzsölt át a bőröd, eltávolítva az elhalt hámsejteket. Ez azért fontos, mert a pakolás csak abban az esetben fejti ki a hatását, ha eljut a mélyebb rétegekhez is.

A bejegyzés trackback címe:

https://cosmeticguru.blog.hu/api/trackback/id/tr687421372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogika1021 2015.05.10. 15:40:19

Szerintem minden lány hálás ezért a tippért! A zsíros bőrt senki nem tudja elviselni... Ahhh :(
süti beállítások módosítása