Minden amit a kozmetikai termékekről tudnod kell!

Cosmetic Guru

Cosmetic Guru

Száraz bőrre búzacsíraolajja

2015. május 03. - Cosmetic Guru

A száraz bőrt csodásan feltöltheted tápanyagokkal, ha a lisztet búzacsíraolajjal kevered ki. A bőr viszketését, pikkelyesedését vagy feszülését ugyanis a zsírhiány okozza, aminek a következménye, hogy az arcbőrből a nedvesség igen gyorsan elpárolog, a kórokozók pedig akadálytalanul hatolhatnak a bőrbe, aminek eredményeként bőrbántalmak és irritációk léphetnek fel. Ezeket legjobban a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, erősen tápláló búzacsíraolajjal gyógyíthatod, ami azonban nem nehezíti el a bőrödet, és a pórusokat sem tömi el.

images.jpg

A fentieken túl a búzacsíraolaj a legtisztább formában állítja vissza a bőr rugalmasságát és puhaságát, köszönhetően az E-vitaminnak és az A-vitaminnak, amelyek - mint szépségvitaminok - belülről varázsolják bársonyossá bőrt, miközben elősegítik az új sejtek képződését.

A bejegyzés trackback címe:

https://cosmeticguru.blog.hu/api/trackback/id/tr257427486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása