Minden amit a kozmetikai termékekről tudnod kell!

Cosmetic Guru

Cosmetic Guru

Lisztpakolás

2015. május 01. - Cosmetic Guru

Ez a recept állítólag a gyönyörű római császárné, Poppea találmánya. A teljes kiőrlésű liszt - ez bármilyen hántolatlan gabonaféléből készülhet, például rozs, árpa, zab, búza - tartalmazza az éltető és tápláló gabona lelkét, hiszen a szem egészét megőrlik, a maghéj, a csíra és a magbél is bekerül a lisztbe.

arcmaszk.jpg

Számtalan szépítő hatása ismert a lisztalapú pakolásoknak: a B-vitaminok a sejtek anyagcseréjében és a tiszta, ragyogó arcbőr megőrzésében játszanak szerepet, az E-vitamin a legjobb öregedésgátló, az aminosavak pedig a bőrszövet regenerálódását is segítik.

Ez a pakolás minden bőrtípus csodaszere, láthatóan újjászületik és felfrissül tőle a fáradt, egyenetlen arc.

Hozzávalók:

  • 2 teáskanál teljes kiőrlésű liszt
  • annyi víz, amennyit felvesz

A liszthez apránként önts egy kis langyos vizet, és folyamatosan keverd, amíg csomómentes péppé nem válik, és annyira sűrű masszát nem kapsz, hogy már kenhető, de még nem folyik, megmarad az arcodon.

A bejegyzés trackback címe:

https://cosmeticguru.blog.hu/api/trackback/id/tr297419194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása